Ciutadans (C’s) ja es va presentar a les Europees

Estem veient els darrers dies com Ciutadans (C’s) sembla que podria obtenir representació al Parlament Europeu. Les diverses enquestes insisteixen en afirmar que és el primer cop que s’hi presenten, vegi’s per exemple la gràfica de El País, però el cert és que, tot i que fos en coalició, ja s’hi van presentar el 2009.

Concretament es van presentar amb Libertas, una coalició de partits europeus de caràcter dretà i euroescèptic encapçalada per Miguel Duran, ex-director de la ONCE i habitual tertulià d’Intereconomia entre d’altres. La candidatura de 2009 és una mostra de la inconsistència ideològica de Ciutadans així com, com mostra el link de més avall, la deriva del partit cap a posicions cada cop més escorades cap a la dreta. Finalment, els resultats de la candidatura van ser desastrosos, molt per sota de l’1% però això no excusa l’oblit descarat d’aquest fet per part dels mitjans d’arreu.

Capturalibertas

Imatge de la notícia de El Mundo

Per a concloure deixo un enllaç de RTVE on es troba també aquesta informació: http://www.rtve.es/noticias/20090423/ciutadans-se-divide-tras-aprobar-acudir-europeas-coalicion-derechista-libertas/268846.shtml

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s