“El Procés serà d’esquerres o no serà”

Em disculpareu el tremendisme del títol, però crec que s’entendrà què vull dir.

La victòria de Barcelona en Comú, encapçalada per Ada Colau, és una prova fefaent de la demanda ciutadana d’un canvi en les polítiques socials i econòmiques d’aquest país. És un vot amb ganes de canvi, de transformació i de transparència que no podem ometre, tot i les esmenes que es poden fer al projecte. Alhora, l’independentisme d’esquerres ha quadruplicat els seus regidors, sumant ERC i CUP un total de 8 regidors, Convergència en tindrà ara 10, no ho oblidem.

Resultats a Barcelona  (Font: Diari ARA)

Resultats a Barcelona (Font: Diari ARA)

L’exemple de l’SNP a Escòcia les darreres eleccions és l’exemple de com la vinculació entre procés nacional i progrés social és una suma guanyadora. El programa social i nacional han d’anar de la mà, promovent polítiques encarades al bé comú, redistributives i dirigides a reduir les desigualtats de la nostra societat.

Barcelona és un toc d’atenció, i la millor oportunitat que té el país per a guanyar el proper 27 de setembre. De la intel·ligència d’ERC, CUP, l’ANC i especialment CiU en dependrà l’èxit de l’independentisme. Incorporar tota aquesta gent, els nostres laboristes, al projecte de la República Catalana serà la clau de la victòria. I un concepte és clau: “El Procés Constituent”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s